Prijava v profil

ČISTA STREHA, BLAŽ JESENEK S.P.

ČISTA STREHA, BLAŽ JESENEK S.P., CELJE

Čiščenje streh, čiščenje sončnih elektrarn, čiščenje žlebov, čiščenje tlakovcev

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Blaž
predstavnik podjetja

Košnica pri Celju 53, 3000 Celje
Tel: 0402109...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2017
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Sem mladi podjetnik, ki poleg redne službe ( poklicni gasilec) opravljam čiščenje streh,sončnih elektrarn, žlebov, tlakovcev in manjša krovska popravila. Delo izvajam z visokotlačnim čistilcem in potrebno varovalno opremo za višino. Odziven, prilagodljiv in cenovno ugoden kot se spodobi na začetku poslovne poti.


Kje in kaj delamo

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV
Strojno iščenje tlakovcev, visokotlačno čiščenje betona, pranje fasade, čiščenje alg na fasadi, visokotlačno čiščenje strehe, profesionalno čiščenje stekla, strokovnjaki za čiščenje fasad.

Ponudba
VIŠINSKA DELA
Ugodno čiščenje oken na višini, varovalni pasovi za delo na višini, žaganje drevja na višini, sanacija betonskih konstrukcij na višini, višinsko barvanje fasad, montaža na višini, montaža snegobranov, montaža zaščit proti golobom, montaža anten, vzdrževanje žlebov, izvedba del na višini, izvajalci za dela na višini.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Osrednjeslovenska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Celje , Savinjska in v okolici izvajamo:

Košnica pri Celju 53, 3000 Celje
Ocene
7.7/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Čiščenje streh, čiščenje sončnih elektrarn, čiščenje žlebov, čiščenje tlakovcev:

Osrednjeslovenska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo