Prijava v profil

IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o., Ljubno ob Savinji

tesarstvo, krovstvo, strešna okna, kritine, obnova

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Janez Marija Irner
  predstavnik podjetja

  Ljubno ob Savinji, Savinjska
  Tel: 0402564...

  Velikost ekipe: 4
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 2005
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 190.000 €

  Naša primarna dejavnost je postavljanje odrov in dajanje le teh v najem. Nudimo vam celotno storitev: izdelava skice ali načrta odra, vsi prevozi odra, montaža in demontaža odra, najem odra za dogovorjeno dobo. Na razpolago imamo 4 vrste odra (allaround, H, cevni in lovilni), tako da ga lahko postavimo dobesedno kjerkoli je potrebno. Naše ostale dejavnosti so krojenje in postavljanje lesenih konstrukcij (ostrešij, lesenih objektov v celoti...), pokrivanje in prekrivanje streh ter vse kar spada zraven (vsa kleparska dela: obrobe, žlebovi, odtočne cevi; strešna okna, snegolovi, strelovodi, frčade...). Izvajamo tudi suhomontažne sisteme z vsemi vrstami izolacij, kvalitetno izvedbo parne zapore...

  Naše podjetje nudi v prvi vrsti kvalitetno opravljeno storitev, neglede na kvaliteto uporabljenega materiala.Seveda svetujemo kvalitetne materiale, končna odločitev pa je seveda na vaši strani. Ponudb ne delamo na slepo, zato pridemo na ogled in se dogovorimo o vaših željah, potrebah in zmožnostih. Z dejavnostjo je začel oče pred več kot 50 leti. Jaz sem se mu pridružil v rani mladosti in tako je streha postala sestavni del mojega življenja. Ker zaradi kvalitete in osebnih sposobnosti nisem nikoli rekel, da se kaj ne da narediti, smo vedno dobivali tudi zahtevnejše in zelo zahtevne projekte, ki smo jih tudi izpeljali. Sam sem obiskoval srednjo lesarsko šolo, kasneje sem sicer (deloma med delom) zaključil študij teologije (iz osebnega zanimanja), a končno sem opravil tudi mojstrski izpit za tesarja in se povsem posvetil dejavnosti, ki jo opravljamo.

  Ocene

  9 ocen
  Več ocen
  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Prenova mansarde
  Knauf v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija strehe, dokončanje podstrehe, izdelava mansarde, prenova podstrešja, strokovnjak za prenovo mansarde.
  Ponudba

  STREHE

  Klepar, Kleparstvo
  - montažo različnih odkapnih pločevin: pod paropropustno folijo, pod kritino, pod krajniki, pod obrobami, ki niso pritrjene z vijaki - montažo žlebov, kotličkov, kolen, odtočnih cevi - montažo obrob: čelnih, zidnih, dimniških, dilatacijskih - montažo žlot, slemena - pokrivanje streh s folcano pločevino
  Ponudba
  Krovec, Krovstvo
  V osnovi med krovska dela sodi pokrivanje strehe. Pokrivamo z vsemi materiali, ki so primerni za kritino na našem področju, tudi s smrekovimi ali macesnovimi skodlami. Poleg tega pa vedno več izoliramo strehe z zgornje strani, kar ima prednost predvsem v tem, da se ne posega v bivalni prostor pod streho.
  Ponudba
  Leseni nadstreški
  garaže, drvarnice, vrtne utice, pergole...
  Ponudba
  Pločevinaste strehe
  -v prvi vrsti in v pravem pomenu besede so to folcane strehe, narejene iz aluminija, pocinkane pločevine, cinkotita... -različne profilirane pločevine, večinoma iz pocinkane pločevine. lahko v obliki trapeza ali različnih drugih kritin -kovinske kritine s posipom (Gerard, Hosekra, ....)
  Ponudba
  Ravne strehe
  Pri ravnih strehah smo se odločili izključno za uporabo EPDM FIrestone gume. Opcija so tudi še bitumenski trakovi, ostale folije pa varimo le v primeru kakšne sanacije.
  Ponudba
  Strelovodi
  Imamo vso potrebno opremo in znanje za montažo strelovodov. Za vse kritine obstajajo primerni nosilci, tako da so lahko na prav vsaki strehi vgrajeni strelovodi kvalitetni.
  Ponudba
  Strešna okna
  Vgrajujemo vse vrste strešnik oken (največ Velux, sledi Fakro in Roto) in svetlobnikov. Delamo tudi fiksna strešna okna po naročeni dimenziji, a slednja so dražja varianta.
  Ponudba
  Tesarstvo
  Tesarstvo je bila naša primarna dejavnost. Delno so jo nadomestili CNC stroji, ki so veliko hitrejši, a ne nujno tudi kvalitetnejši od ročnega krojenja lesenih konstrukcij. Za zaščito lesa imamo bazen, v katerem les namakamo in ga tako zaščitimo pred insekti in trohnobo.
  Ponudba
  Žlebovi
  polkrogli in pravokotni, različne materiale: aluminij, baker, pocinkana pločevina, cinkotit...
  Ponudba

  ZAKLJUČNA DELA

  Gradbeni odri
  Montaža in demontaža fasadnega odra, zidarski oder, oder za zidarijo, pleskarski oder, oder na kolesih, spojke za cevni oder, izposoja gradbenega odra, dobavitelj gradbenih odrov.
  Ponudba
  Izolacija podstrešja, mansarde
  Izolacija poševne strehe, klasična izolacija podstrešja, mavčne plošče mansarda.
  Ponudba

  V bližini kraja Ljubno ob Savinji, Savinjska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  18
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Tesarstvo, krovstvo, strešna okna, kritine, obnova:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo