Prijava v profil
IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.

IRNER GRADBENIŠTVO, INŽENIRING IN TRGOVINA D.O.O., LJUBNO OB SAVINJI

tesarstvo, krovstvo, strešna okna, kritine, obnova

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Janez Marija Irner
predstavnik podjetja

Radmirje 29, 3333 Ljubno ob Savinji
Tel: 040 256...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2005
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 190.000 €

Naša primarna dejavnost je krojenje in postavljanje lesenih konstrukcij (ostrešij, lesenih objektov v celoti...), pokrivanje in prekrivanje streh ter vse kar spada zraven (vsa kleparska dela: obrobe, žlebovi, odtočne cevi; strešna okna, snegolovi, strelovodi, frčade...). Poleg tega dajemo v najem oder za izvedbo raznoraznih višinskih del (menjava strehe, fasade, oken...). Na razpolago imamo 4 vrste odra (allaround, H, cevni in lovilni), tako da ga lahko postavimo dobesedno kjerkoli je potrebno. Izvajamo suhomontažne sisteme z vsemi vrstami izolacij, kvalitetno izvedbo parne zapore...In nudimo storitve s teleskopskim viličarjem.


Naše podjetje nudi v prvi vrsti kvalitetno opravljeno storitev, neglede na kvaliteto uporabljenega materiala.Seveda svetujemo kvalitetne materiale, končna odločitev pa je seveda na vaši strani. Ponudb ne delamo na slepo, zato pridemo na ogled in se dogovorimo o vaših željah, potrebah in zmožnostih. Z dejavnostjo je začel oče pred več kot 50 leti. Jaz sem se mu pridružil v rani mladosti in tako je streha postala sestavni del mojega življenja. Ker zaradi kvalitete in osebnih sposobnosti nisem nikoli rekel, da se kaj ne da narediti, smo vedno dobivali tudi zahtevnejše in zelo zahtevne projekte, ki smo jih tudi izpeljali. Sam sem obiskoval srednjo lesarsko šolo, kasneje sem sicer (deloma med delom) zaključil študij teologije (iz osebnega zanimanja), a končno sem opravil tudi mojstrski izpit za tesarja in se povsem posvetil dejavnosti, ki jo opravljamo.

JA
Jasmin je podal oceno za IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.
02. Mar 2018

čiščenje strešnih žlebov

+ Dobro svetovanje, držali so se dogovorjenega roka in izvedli vse zelo dobro. Tudi cena je ugodna.

Odgovor: Hvala za dobro oceno. Lp Janez

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.
IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o. je pripravil referenco za področje Krovec, Krovstvo
19. May 2020
zanima me več >
4 ogledov
IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.
IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o. je pripravil referenco za področje Krovec, Krovstvo
19. May 2020
Narodni dom, Sokolski dom © IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.

Narodni dom, Sokolski dom

Sanacija strešne konstrukcije, izravnava strehe, letvanje in pokrivanje z bobrovcem.

zanima me več >
4 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA MANSARDE
Knauf v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija strehe, dokončanje podstrehe, izdelava mansarde, prenova podstrešja, strokovnjak za prenovo mansarde.

Ponudba

STREHE

KLEPAR, KLEPARSTVO
- montažo različnih odkapnih pločevin: pod paropropustno folijo, pod kritino, pod krajniki, pod obrobami, ki niso pritrjene z vijaki - montažo žlebov, kotličkov, kolen, odtočnih cevi - montažo obrob: čelnih, zidnih, dimniških, dilatacijskih - montažo žlot, slemena - pokrivanje streh s folcano pločevino

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
V osnovi med krovska dela sodi pokrivanje strehe. Pokrivamo z vsemi materiali, ki so primerni za kritino na našem področju, tudi s smrekovimi ali macesnovimi skodlami. Poleg tega pa vedno več izoliramo strehe z zgornje strani, kar ima prednost predvsem v tem, da se ne posega v bivalni prostor pod streho.

Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
garaže, drvarnice, vrtne utice, pergole...

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
-v prvi vrsti in v pravem pomenu besede so to folcane strehe, narejene iz aluminija, pocinkane pločevine, cinkotita... -različne profilirane pločevine, večinoma iz pocinkane pločevine. lahko v obliki trapeza ali različnih drugih kritin -kovinske kritine s posipom (Gerard, Hosekra, ....)

Ponudba
RAVNE STREHE
Pri ravnih strehah smo se odločili izključno za uporabo EPDM FIrestone gume. Opcija so tudi še bitumenski trakovi, ostale folije pa varimo le v primeru kakšne sanacije.

Ponudba
STRELOVODI
Imamo vso potrebno opremo in znanje za montažo strelovodov. Za vse kritine obstajajo primerni nosilci, tako da so lahko na prav vsaki strehi vgrajeni strelovodi kvalitetni.

Ponudba
STREŠNA OKNA
Vgrajujemo vse vrste strešnik oken (največ Velux, sledi Fakro in Roto) in svetlobnikov. Delamo tudi fiksna strešna okna po naročeni dimenziji, a slednja so dražja varianta.

Ponudba
TESARSTVO
Tesarstvo je bila naša primarna dejavnost. Delno so jo nadomestili CNC stroji, ki so veliko hitrejši, a ne nujno tudi kvalitetnejši od ročnega krojenja lesenih konstrukcij. Za zaščito lesa imamo bazen, v katerem les namakamo in ga tako zaščitimo pred insekti in trohnobo.

Ponudba
ŽLEBOVI
polkrogli in pravokotni, različne materiale: aluminij, baker, pocinkana pločevina, cinkotit...

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

GRADBENI ODRI
Montaža in demontaža fasadnega odra, zidarski oder, oder za zidarijo, pleskarski oder, oder na kolesih, spojke za cevni oder, izposoja gradbenega odra, dobavitelj gradbenih odrov.

Ponudba
IZOLACIJA PODSTREŠJA, MANSARDE
Izolacija poševne strehe, klasična izolacija podstrešja, mavčne plošče mansarda.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Osrednjeslovenska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubno ob Savinji , Savinjska in v okolici izvajamo:

Radmirje 29, 3333 Ljubno ob Savinji
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati IRNER gradbeništvo, inženiring in trgovina d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
15
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Tesarstvo, krovstvo, strešna okna, kritine, obnova:

Osrednjeslovenska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo