Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Cevne instalacije, Tadej Krančan s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


CEVNE INSTALACIJE, TADEJ KRANČAN S.P.

CEVNE INSTALACIJE, TADEJ KRANČAN S.P., GOLNIK

strojne inštalacije, vodovodar, ogrevanje

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Tadej Krančan
predstavnik podjetja

Tenetiše 62, 4204 Golnik
Tel: 031 220 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2017
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 20.000 €

Podjetje Tadej Krančan s.p. ima sedež v Kranju, na trgu pa je prisotno že od leta 2017. Strankam, ki prihajajo s področja Gorenjske regije, se na nas lahko obrnejo za izvedbo strojnih inštalacij. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo glede podrobnosti.


Ogrevanje

Golnik, Gorenjska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

OGREVANJE
Talno gretje - sistemske plošče, plošče stenskega gretja, gretje na radiatorje, montaža stropnega gretja, ogrevanje na plinski kotel, montaža peči na pelete, kotli na kurilno olje, ogrevanje na biomaso, ogrevanje in hlajenje s klimatsko napravo, toplotna črpalka voda voda, dobre toplotne črpalke, podjetje za ogrevanje.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
STENSKO IN STROPNO GRETJE
Ogrevanje v steni, stensko ogrevanje v suhomontažni steni, stensko gretje z vodo, električno stensko ogrevanje, stropno hlajenje, vgradnja stropnega gretja, izvajalec stenskega in stropnega gretja.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Kotlovnica pri novogradnji, obnova kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, kotlovnica na biomaso, sistem za klimatizacijo, montaža prezračevalnega sistema, strojnik za kotlovnice.

Ponudba
TALNO GRETJE
Ploskovno ogrevanje, talno gretje sistemske plošče, vodno talno gretje, električno talno gretje, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje terase, talno gretje za parket, električno talno ogrevanje, pretočna črpalka za talno gretje, ponudnik talnega gretja, monterji talnega ogrevanja.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda, toplotna črpalka zemlja-voda, nizkotemperaturna toplotna črpalka, zalogovnik vode, sončni kolektorji za toplotno črpalko, servis toplotnih črpalk, toplotni izmenjevalec za toplotno črpalko, dobava in montaža toplotne črpalke, dobavitelj toplotnih črpalk.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovodne cevi, kanalizacija za odtoke, vodovodarska dela, montaža tuš kabine, priklop radiatorjev, odmaševanje odtokov, vodovod v sanitarijah, izvajalec vodoinštalaterstva.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Golnik , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Tenetiše 62, 4204 Golnik
Ocene
7/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, vodovodar, ogrevanje:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo