Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš ARA-KERAM d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ARA-KERAM D.O.O.

ARA-KERAM D.O.O., ŠEMPETER PRI GORICI

keramičarstvo, keramika, polaganje keramike, polaganje talne keramike, polaganje stenske keramike, oblaganje kadi, oblaganje stopnic, adaptacije kopal

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Adem Ajdinoski
predstavnik podjetja

Ulica 9. septembra 97, 5290 Šempeter Pri Gorici
Tel: 031 827 ...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 220.000 €

ARA-KERAM d.o.o., profesionalno podjetje s profesionalno ekipo izvajalcev, ki se že več let ukvarjajo z izvedbo del polaganja keramike. Stranke vsakodnevno razveseljujemo z izvedbo projektov s področja polaganja keramike, v okviru katere izvedemo naslednja dela: polaganje keramike na zunanjih in notranjih površinah, oblaganje kadi, stopnic, polaganje mozaika in še kaj bi se našlo. Delo izvajamo izključno samo z visoko kvalitetnimi materiali, saj se zavedamo, da je to ključno za kvalitetno izvedbo celotnega dela. V primeru, da potrebujete zares dobrega keramičarja, pokličite kar nas in obljubimo vam, da boste z našim delom zadovoljni!


Prenova kopalnice

Šempeter Pri Gorici, Goriška

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Obnova kopalnice, prenova stranišča, prenovitev sanitarij, načrt za prenovo kopalnice, celovita prenova kopalnice, specialisti za prenovo kopalnice.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramike, talne ploščice, celotna keramika po hiši, polaganje naravnega kamna, keramika na terasi, oblaganje balkona, fugiranje fug pri ploščicah, oblačenje stopnic s keramiko, keramika v stanovanju, mojster keramičar.

Ponudba
PLOŠČICE
Zunanje keramične ploščice, klasična keramika, rustikalne keramične ploščice, keramične ploščice imitacija lesa, ploščice v imitaciji lesa.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Talne keramične ploščice, polaganje stenske keramike, polaganje keramike v kopalnici, talna keramika na terasi, polaganje keramičnih ploščic, izvajalec polaganja keramike.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šempeter Pri Gorici , Goriška in v okolici izvajamo:

Ulica 9. septembra 97, 5290 Šempeter Pri Gorici
Ocene
7.8/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Keramičarstvo, keramika, polaganje keramike, polaganje talne keramike, polaganje stenske keramike, oblaganje kadi, oblaganje stopnic, adaptacije kopal:

Goriška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo