Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Aliasko d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Aliasko d.o.o.

ALIASKO D.O.O., NOVA GORICA

dekorativni kamen , kamnita obloga, kamnita fasada, talne kamnite obloge

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, in drugje po Sloveniji

Nataša Gabrijelčič
predstavnik podjetja

Ulica Gradnikove brigade 59, 5000 Nova Gorica
Tel: 041 922 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2014
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 160.000 €

Naše glavne prednosti so specializacija na področju kamnitih fasad z izolacijo. Dodelan imamo svoj fasadni sistem z kamnito oblogo. Želimo, da rezultati našega dela dosežejo tiste, ki z nami čutijo lepoto narave.


V podjetju Aliasko d.o.o. ponujamo obloge iz kamna namenjene oblaganju površin (zidov, sten, kaminov in fasad). Obloge so lahko različnih debelin, lažje so debele 1 cm, debelejše pa dosegajo 3-4 cm debeline. Skupno vsem oblogam je, da so lepljene na vertikalno podlago (zid) s cementnimi lepili. Pri izvedbi praviloma niso potrebna zamudna klesarska dela, zato je izvedba hitrejša in cena temu primerno nižja.Danes pridobiva posebno veljavo zidna kamnita obloga, s katero lahko dosežemo povsem klasičen izgled kamnite zidave. Posebnost takšne obloge je, da se posamezni kosi obloge polagajo posamično in se prostor med kamni zapolni s fugo, oziroma se lahko z dodatnim klesanjem robov izdela povsem suhoziden izgled, katerega izvedba je sicer nekoliko dolgotrajnejša, je pa končni rezultat nepopisen. V podjetju ponujamo tudi izvedbo kamnitih oblog na toplotno izoliranih fasadah. Sistem, ki ga želimo predstaviti je ETICS fasadni sistem s kamnito oblogo. Gre za podoben princip kot pri klasičnem sistemu z ometano fasado. Sistem sestavljajo toplotna izolacija v poljubni debelini, nosilna armirana plast, sidra, in lepljena kamnita obloga. V naši ponudbi so tudi talne kamnite obloge in kamniti tlakovci za ureditev zunanje površine.

Gradbeni inženiring

Nova Gorica, Goriška

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

GRADBENI INŽENIRING
Vodenje gradbenih projektov skozi vse faze, izvedba projekta na ključ,, zbiranje ponudb izvajalcev, koordinacija izvajalcev.

Ponudba
GRADBENI MATERIAL
Material za gradnjo hiše, gradbeni oddelek.

Ponudba
NIZKO ENERGETSKE HIŠE
Montažne nizkoenergetske hiše, klasične nizkoenergijske hiše, moderne nizkoenergijske hiše, ekološke varčne hiše, moderne in klasične varčne hiše, proizvajalec varčnih hiš.

Ponudba
PRENOVA HIŠE
Obnova starejše hiše, kompletna sanacija hiše, adaptiranje hiše, celovita rekonstrukcija hiše, nadzidava hiše, popravilo temeljev, energetska sanacija hiše, kvalitetna prenova hiše, ponudnik prenove hiš.

Ponudba
ZIDARSKA DELA
Novogradnja, stena, opečni strop, peč, zidana klet.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

KAMNOSEŠTVO
Okenske police iz kamna, oblačenje stopnic v kamen, kuhinjski pult iz kamna, obloge iz kamna, kamniti nagrobniki, prodaja in obdelava kamna, strokovnjaki za kamnoseštvo.

Ponudba
POLAGANJE KAMNA
Polaganje lomljenca, umetni kamen na fasadi, oblaganje stopnice z naravnim kamnom.

Ponudba
TLAKOVANJE
Tlakovanje dvorišča, tlakovanje parkirišča, polaganje tlakovcev na pločniku, robniki z tlakovanjem, tlakovanje s kockami, tlakovanje iz drevesnih debel, priprava podlage za tlakovanje, tlakovanje dvorišča, podjetje za polaganje tlakovcev.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE
Kosenje trave, oblikovanje žive meje, prekopavanje zemlje, sejanje trave.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

DEKORATIVNI OMET
Dekorativna tehnika grobi relief, rustikalni dekorativni omet, tiskani omet, dobro izvedeni ometi, specialist dekorativnih ometov.

Ponudba
FASADE, FASADERSTVO
Fasada na novogradnji, nova fasada na obstoječo, odstranitev fasade, napušč iz stirodurja, cokel iz stirodurja, izolacija fasade, silikatni zaključni omet, fasada 10 cm, stiropor fasada, termoizolacija fasade, mojster za fasade.

Ponudba
GRADBENI ODRI
Sestavljivi fasadni oder, tipski gradbeni oder, oder za zidarijo, oder za omete, mobilni oder.

Ponudba
STENSKE OBLOGE
Lesene stenske obloge, stenske obloge iz MDF, dekorativne stenske oboge, 3D stenske obloge, lesene stenske obloge, ponudnik za stenske obloge.

Ponudba
ILOVNATI OMETI
Hiša iz naravnih materialov, gradnja iz lesa in slame, gradnja z glino in ilovico, gradnja z naravnimi materiali, izvajalec naravne gradnje.

Ponudba

TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Nova Gorica , Goriška in v okolici izvajamo:

Ulica Gradnikove brigade 59, 5000 Nova Gorica
Ocene
7.6/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Dekorativni kamen , kamnita obloga, kamnita fasada, talne kamnite obloge:

Goriška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo