Prijava v profil

ALEŠ BRANISELJ S.P.

ALEŠ BRANISELJ S.P., CERKNICA

montaža pohištva, montaža kuhinje, splanice, mladinske in otroške, dnevne sobe, montaža jedilnice, pisarniškega pohištva, montaža lesenega stavbnega p

Aleš Braniselj
predstavnik podjetja

Dolenje Jezero 31, 1380 Cerknica
Tel: 041 828...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2003
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Aleš Braniselj s.p. smo podjetje, ki se na področju notranje-kraške regije ukvarja z zlasti dvema dejavnostima. Prva s katero se ukvarjamo je montaža pohištva. Tukaj vam nudimo montažo kuhinj, predsob, spalnic, dnevnih sob, otroških ter mladinskih sob, jedilnic, pisarniškega pohištva itd. Montažo izvedemo s kvalitetnim orodjem, delo pa opravimo natančno in kvalitetno. Druga dejavnost s katero se ukvarjamo pa je vgradnja oziroma montaža lesenega stavbnega pohištva. V vaše objekte vgrajujemo lesena okna, lesena notranja in zunanja vrata in tako v vsakem prostoru ustvarimo občutek domačnosti. Les je izjemen material, ki diha, pa vendar se je k montaži lesenih oken in vrat potrebno spraviti z vso natančnostjo in s pravim orodjem, ki ga mi v podjetju imamo. Dovolite, da kanček vaših sanj izpolnite z nami.

Dnevne sobe

Cerknica, Notranjsko-kraška

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba po meri, klasična dnevna soba, rustikalna dnevna soba, masivna dnevna soba, pohištvo za dnevno sobo, dobavitelj dnevnih sob.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalniško pohištvo, kopalniški bloki, kopalniške omarice, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Moderne kuhinje, kuhnja po meri v klasičnem stilu, kmečka kuhinja, kuhinja iveral, novi kuhinjski pult, proizvajalec kuhinj.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, pohištvo masiva, moderno masivno pohištvo, kmečko masivno pohištvo, pohištvo masiven les, mizar za masivno pohištvo.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, otroški pograd po meri, ponudnik otroških sob.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, notranja oprema stanovanja, oprema doma, mizar za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Zakonska postelja po meri, nočna omarica, omare v spalnici po meri, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, spalnice po meri, ponudnik za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgradne omare po meri, vgradne omare prenova stanovanja, vgradna omara za oblačila, vgradna omara košare.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Notranjsko-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Cerknica , Notranjsko-kraška in v okolici izvajamo:

) { ?>
Dolenje Jezero 31, 1380 Cerknica
Kje in kaj delamo

Montaža pohištva, montaža kuhinje, splanice, mladinske in otroške, dnevne sobe, montaža jedilnice, pisarniškega pohištva, montaža lesenega stavbnega p:

Notranjsko-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo