Prijava v profil

AKTUAL TRGOVINA IN STORITVE D.O.O.

AKTUAL TRGOVINA IN STORITVE D.O.O., MARIBOR

parketarstvo, pvc talne obloge, polaganje parketa

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

Bojan Zarič
predstavnik podjetja

Ulica Pohorskega bataljona 27, 2000 Maribor
Tel: 041 699...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1990
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 210.000 €

Smo družinsko podjetje s sedežem v Mariboru. Svoje storitve opravljamo na območju Maribora in okolice, po dogovoru pa tudi drugod po Sloveniji. Naše podjetje vam dostavi in položi različne vrste talnih oblog: vse vrste parketov, PVC in tekstilne obloge, laminate, obloge iz naravnih materialov, kot so pluta, guma, linolej. Med parketi imate na izbiro lamelne parkete, klasične in lam parkete, izgotovljene parkete, kant ali tehno parkete, bordure. Naše izkušnje in 50-letna tradicija na področju parketarstva oziroma talnih oblog vam zagotavljajo strokovno svetovanje in izvedbo del.

Laminati

Maribor, Podravska

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

LAMINATI
Polaganje klasičnega laminata, laminat v hiši, laminat na klik v hiši, polaganje laminatov, izvajalec za polaganje laminata.

Ponudba
PARKETARSTVO
Sanacija parketa, velikoformatni gotovi parket, polaganje industrijskega parketa, polaganje deščičnega parketa, polaganje klasičnega parketa, polaganje talnih letev, vzdrževalno oljenje parketa, čiščenje in oljenje parketa, izvajalec za polaganje parketa.

Ponudba
PARKETI
Troslojni gotovi parket, industrijski parket, ladijski pod, zaključne letve, parket s klik sistemom spajanja, različne vrste parketov, ponudnik parketov.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Leplejnje parketa, polaganje parketa na klik, polaganje parketa na estrih, polaganje parketa na talno gretje, kvalitetno polaganje parketa, priznano parketarstvo.

Ponudba
TALNE OBLOGE
TEKSTILNE TALNE OBLOGE
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Ulica Pohorskega bataljona 27, 2000 Maribor
Kje in kaj delamo

Parketarstvo, pvc talne obloge, polaganje parketa:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo