Prijava v profil
AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

AJM OKNA-VRATA-SENČILA D.O.O., PESNICA PRI MARIBORU

okna, vrata, senčila, zimski vrtovi, nadstreški

Igor Miholic
predstavnik podjetja

Kozjak nad Pesnico 2A, 2211 Pesnica Pri Mariboru
Tel: 041 364...

AJM je vodilno podjetje v Sloveniji in prepoznavna znamka v regiji za proizvodnjo kakovostnega stavbnega pohištva. Poleg PVC, LES in ALU oken, vrat in zimskih vrtov podjetje ponuja tudi senčila, police, prezračevalne sisteme in številne druge dodatke za krmiljenje, nego in vzdrževanje stavbnega pohištva. Poleg več kot 25-let dolge tradicije, AJM odlikuje inovativnost in nenehne izboljšave tehničnih in vizualnih lastnosti produktov, družbena odgovornost in skrb za uravnoteženo družinsko in poklicno življenje zaposlenih in skrb za okolje.Podjetje ima razvejano mrežo prodajnih zastopnikov po vsej Sloveniji, Avstriji, Švici, Italiji in Nemčiji. Stavbno pohištvo vgrajujejo izključno pooblaščeni monterji, podjetje pa ima tudi ažurno servisno službo, ki skrbi za vzdrževanje in nego stavbnega pohištva povsod po Sloveniji. Podjetje je v družinski lasti in velja za največje tovrstno podjetje v Sloveniji.

Hibridna okna nove generacije AJM Performance Natur in AJM Performance Design

Hibridna okna nove generacije AJM Performance Natur in AJM Performance Design

Nova generacija PVC oken AJM Performance Natur in AJM Performance Design se ponaša z edinstvenim videzom in izjemnimi lastnostmi. Z okni AJM Performance Design in AJM Performance Natur pri AJM zadoščamo željam sodobnih kupcev po modernih, zmogljivih, varnih in trpežnih oknih.

zanima me več >
nasvet je koristil že 331+ uporabnikom
Ko so vhodna vrata pametna, lepa in nagrajena

Ko so vhodna vrata pametna, lepa in nagrajena

Sodobni domovi so vse pogosteje opremljeni s pametni sistemi. Z njimi je življenje lažje, udobnejše in varnejše. Slovenski proizvajalec AJM je za svoja pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ’21.

zanima me več >
nasvet je koristil že 242+ uporabnikom
Pravilna izbira energetsko varčnih oken

Pravilna izbira energetsko varčnih oken

Zadnje čase se je na tržišču pojavilo veliko proizvajalcev oken in stavbnega pohištva, ki obljubljajo energetsko učinkovitost. Je res, da so vsa okna energetsko učinkovita? Katere so lastnosti oken, ki jih uvrščajo med energetsko učinkovita? To so vprašanja, ki si jih pred nakupom oken za vašo hišo morate zastaviti.

zanima me več >
nasvet je koristil že 2286+ uporabnikom
Ocene
9.5/10
vse ocene
Hiša Denk © AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

Hiša Denk

Hiša Denk je primer dovršene prenove in dozidave biroja AB objekt, ki združuje tradicionalno arhitekturo in sodobne pristope v oblikovanju. Emajlirano...

Stanovanjsko naselje Habakuk © AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

Stanovanjsko naselje Habakuk

Moderno naselje, ki ga odlikuje dvojnost vtisa narave in mestnosti hkrati. Kljub velikim okenskim odprtinam je gradnja nizkoenergetska. Izbran je bil ...

V bližini kraja Pesnica Pri Mariboru , Podravska in v okolici izvajamo:

Kozjak nad Pesnico 2A, 2211 Pesnica Pri Mariboru
Zakaj izbrati AJM okna-vrata-senčila d.o.o.?


9.5
odlična ocena podjetja
31
let tradicije in izkušenj