Prijava v profil
AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

AJM okna-vrata-senčila d.o.o., Pesnica Pri Mariboru

okna, vrata, senčila, zimski vrtovi, nadstreški

Za področje

  Igor Miholic
  predstavnik podjetja

  Pesnica Pri Mariboru , Podravska
  Tel: 041 364...

  AJM je vodilno podjetje v Sloveniji in prepoznavna znamka v regiji za proizvodnjo kakovostnega stavbnega pohištva. Poleg PVC, LES in ALU oken in vhodnih vrat, podjetje ponuja tudi senčila, komarnike, police, prezračevalne sisteme in številne druge dodatke za krmiljenje, nego in vzdrževanje stavbnega pohištva. Poleg več kot 30-let dolge tradicije, AJM odlikuje inovativnost in nenehne izboljšave tehničnih in vizualnih lastnosti produktov, družbena odgovornost in skrb za uravnoteženo družinsko in poklicno življenje zaposlenih in skrb za okolje. Podjetje ima razvejano mrežo prodajnih zastopnikov po vsej Sloveniji, Avstriji, Švici, Italiji in Nemčiji. Stavbno pohištvo vgrajujejo strokovno podkovani monterji, podjetje pa ima tudi ažurno servisno službo, ki skrbi za vzdrževanje in nego stavbnega pohištva povsod po Sloveniji. Podjetje je v družinski lasti in velja za največje tovrstno podjetje v Sloveniji.

  V 30-letih se je pri nas nabralo veliko različnih izkušenj in velikih referenc doma in v tujini. Stavbno pohištvo vgrajujejo tako v privatne kot v javne objekte, v objekte v prenovi in v novogradnje.
  Našim kupcem ponujamo celovito rešitev od brezplačnih izmer in svetovanja na objektu, do ogleda in preizkusa izdelkov v prodajnih salonih, ki so razporejeni po vsej Sloveniji (Ljubljana, Kranj, Koper, Celje, Dravograd, Murska Sobota in na sedežu podjetja). Pripravimo ponudbe, pomagamo pri primerjanju med ponudniki, poskrbimo za strokovno montažo in kupcu stojimo ob strani tudi po nakupu. Nudimo strokoven servis in možnost rednega preventivnega vzdrževanja naših izdelkov stavbnega pohištva.

  Hibridna okna nove generacije AJM Performance Natur in AJM Performance Design

  Hibridna okna nove generacije AJM Performance Natur in AJM Performance Design

  Nova generacija PVC oken AJM Performance Natur in AJM Performance Design se ponaša z edinstvenim videzom in izjemnimi lastnostmi. Z okni AJM Performance Design in AJM Performance Natur pri AJM zadoščamo željam sodobnih kupcev po modernih, zmogljivih, varnih in trpežnih oknih.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 877+ uporabnikom
  Ko so vhodna vrata pametna, lepa in nagrajena

  Ko so vhodna vrata pametna, lepa in nagrajena

  Sodobni domovi so vse pogosteje opremljeni s pametni sistemi. Z njimi je življenje lažje, udobnejše in varnejše. Slovenski proizvajalec AJM je za svoja pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ’21.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 557+ uporabnikom
  Pravilna izbira energetsko varčnih oken

  Pravilna izbira energetsko varčnih oken

  Zadnje čase se je na tržišču pojavilo veliko proizvajalcev oken in stavbnega pohištva, ki obljubljajo energetsko učinkovitost. Je res, da so vsa okna energetsko učinkovita? Katere so lastnosti oken, ki jih uvrščajo med energetsko učinkovita? To so vprašanja, ki si jih pred nakupom oken za vašo hišo morate zastaviti.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 2656+ uporabnikom
  Ocene
  9.5/10
  vse ocene
  Hiša L © AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

  Hiša L

  Hiša, ki stoji nedaleč od Slovenj Gradca, je prijeten dom mlade družine, ki si je pri zasnovi svojega bivanjskega prostora želela čim več sožitja z na...

   Vinska klet V © AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

  Vinska klet V

  Na svečinskem območju slovenskih goric je nedavno zrasla Vinska klet Vračko s sodobno "vinsko" arhitekturo. Klet ni več hladen in temen prostor, napol...

  V bližini kraja Pesnica Pri Mariboru , Podravska in v okolici izvajamo:

  Pesnica Pri Mariboru , Podravska
  Zakaj izbrati AJM okna-vrata-senčila d.o.o.?


  9.5
  odlična ocena podjetja
  32
  let tradicije in izkušenj