Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Zborci, krovska in gradbena dela, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ZBORCI, KROVSKA IN GRADBENA DELA, D.O.O.

ZBORCI, KROVSKA IN GRADBENA DELA, D.O.O., COL

krovsko-kleparska dela, postavitve in obnove ostrešij

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Shaip Kadrija
predstavnik podjetja

Col 59, 5273 Col
Tel: 041 991 ...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 160.000 €

Družba Zborci d.o.o. je na trgu prisotna že več kot deset let, v tem času pa so pridobili mnogo izkušenj in zadovoljnih strank na območju Goriške. Kontaktirajte podjetje, če potrebujete kvalitetne in ugodne izvajalce za postavitev ostrešij, obnove streh, kleparska in krovska dela. Zmontirajo tudi žlebove, zaščitijo dimnike in izdelajo strešne obrobe.


Klepar, Kleparstvo

Col, Goriška

Kje in kaj delamo

STREHE

KLEPAR, KLEPARSTVO
Dimniške obrobe, žlebovi, kotlički na strehi, skriti žleb, strešna korita, strelovod, kovinske strehe, pokrivanje stolpov s pločevino, natančna vgradnja novih žlebov, klepar.

Ponudba
KRITINE
Opečne kritine, betonske strehe, kovinske kritine, pločevinaste kritine, bitumenske kritine, ponudba strešnih kritin, trgovina za strešne kritine.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Nova streha, streha na novo, zamenjava strešne kritine, toplotna izolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha, profesionalno krovstvo, krovec.

Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Leseni nadstrešek vhod, nadstrešek za avtomobile, paviljon za teraso, pergola nad teraso, enokapni leseni nadstrešek, dvokapni leseni nadstrešek, lesena nadstrešnica s polikarbonatom, izvajalec lesenih nadstrešnic.

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
Streha iz pločevine, pločevinaste strešne obrobe, trapezne kritine, kovinska kritina strešnik, modularna kovinska kritina, pločevinaste kritine na klik, kritina na šiv, kovinska kritina za halo, kovinska kritina nadstrešek, ponudnik pločevinastih streh.

Ponudba
STREŠNA OKNA
Okna za mansardo, panoramska strešna okna, strešni svetlobniki, obroba za poglobljeno vgradnjo, strešna okna iz lesa , plastična PVC okna, strešna okna s sredinskim vpetjem, strešna okna z zgornjim odpiranjem, senčenje strešnih oken, podjetje za strešna okna.

Ponudba
TESARSTVO
Leseno ostrešje, lesena konstrukcija, čopi.

Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, zamenjava žlebov, popravilo žlebov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Col , Goriška in v okolici izvajamo:

Col 59, 5273 Col
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Krovsko-kleparska dela, postavitve in obnove ostrešij:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo