Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Keramičarstvo in pečarstvo Franc Pfeifer s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


KERAMIČARSTVO IN PEČARSTVO FRANC PFEIFER S.P.

KERAMIČARSTVO IN PEČARSTVO FRANC PFEIFER S.P., LAŠKO

pečarstvo, obnova peči, keramičarstvo, prenova kopalnice

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče,

Franc Pfeifer
predstavnik podjetja

Leskovca 23, 3270 Laško
Tel: 041 763 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1999
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje Keramičarstvo in pečarstvo Franc Pfeifer s.p. se kot že ime pove ukvarja s polaganjem ploščic, prenovo lončenih peči, lotimo pa se tudi prenove celotne kopalnice. Ustanovljeno je bilo leta 1999, sedež pa ima v Laškem. V kolikor potrebujete zanesljivega in kakovostnega izvajalca za tovrstna dela, se obrnite na nas in dogovorili se bomo za izvedbo.


Prenova kopalnice

Laško, Savinjska

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Obnova kopalnice, prenova WCja, obnova sanitarij, načrt prenove kopalnice, kvalitetna prenova kopalnice, specialisti za prenovo kopalnice.

Ponudba

INŠTALACIJE

LONČENE PEČI
Unikatna lončena peč, 3D izris lončene peči, moderna lončena peč, rustikalna lončena peč, ogrevanje z lončeno pečjo, lončena toplozračna peč z vložkom, lončena peč za pasivno hišo, pečarstvo, izvajalec peči.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Keramičarska dela, keramika po tleh, celotna keramika po hiši, polaganje gresa, zunanja terasa ploščice, zunanja keramika balkon, fugiranje keramike, polaganje ploščic na notranjih stopnicah , keramika v stanovanju, keramičarski izvajalec.

Ponudba
PEČARSTVO
Lončene peči, unikatne lončene peči, peči za pice, peči za kruh, kamini za vrt, zidani štedilniki, zidanje kaminov, mojster pečar.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talne keramike, polaganje stenske keramike, kopalniška stenska keramika, polaganje keramike na terasi, polaganje talne in stenske keramike, dober polagalec keramike.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Laško , Savinjska in v okolici izvajamo:

Leskovca 23, 3270 Laško
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Pečarstvo, obnova peči, keramičarstvo, prenova kopalnice:

Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo