PGD enostanovanjska hiša, Cena, Preddvor


Velikost projekta: 2

Datum projekta: 26.05.2017

Lokacija: Preddvor, Gorenjska regija

Kategorija: Arhitekti, arhitektura

Želen začetek dela: 1-3 mesece

Količina: bruto 120 m2 + garaža

Več informacij:


    Pozdravljeni,
    potrebujem izvajalca za izdelavo dokumentacije za PGD.
    Gradnja se bo izvajala na parceli št. 905, k.o. 401 Brstje. Prilagam tudi lokacijsko informacijo in Odlok o OLN oz. OPPN ter prikaz parcele. Od vseh vrisanih bodočih objektov stojita zgrajena le dva. Oba ob Mladinski ulici, na prikazu levo od naše bodoče parcele. Vse ostalo je v naravi travnik! Od ulic v tem območju obstajata samo Mladinska in še Šeronova. Vse ostalo je travnik. Torej, mi smo tretji graditelji, ki bi gradili v tem področju in se priključili na obstoječo Mladinsko ulico.

    Glede na Odlok smo izrisali približen tloris oz. skico same razporeditve in velikosti prostorov. Torej, enoetažna hiša 12 x 10 m, streha bo dvokapnica, zraven bi bila kot prizidek tudi garaža za dva avtomobila.

    V prilogo sem dala tudi izgled umestitve objekta na parcelo. Tu se morda pojavi težava, saj je razvidno, da sem garažo umestila na desno stran od hiše, predviden objekt pa ima garažo vrisano na levi strani. Povečala sem jo na 6 m iz predvidenih 5,5. O teh dilemah so mi na ptujski občini odgovorili, da se garaža načeloma lahko poveča, obrniti jo na drugo stran pa morda s strani UE ne bi bilo dovoljeno.

    Razlog, zakaj bi želela garažo na drugi strani je v tem, da bi jo želela dati na severno stran. Bivalne prostore bi namreč želeli imeti v smeri vzhod-jug-zahod. Zato je zdaj to velika dilema ali je to sploh možno.

    Na tej točki bomo seveda potrebovali pomoč projektanta ali je to možno izvesti v taki obliki. Mislim, da ostale stvari ne bi smele biti težava, saj gre verjetno za precej enostaven objekt s prizidkom oz. garažo. Vsakršni vaši predlogi in izboljšave pa bodo seveda dobrodošli.

    Morda sem vam navedla veliko informacij in prilog dokumentov, vendar je morda lažje tako, da v miru pogledate in proučite vse skupaj.
    V kolikor bomo oboji zainteresirani za sodelovanje, se bomo dogovorili tudi za osebni uvodni sestanek, lahko tudi ogled terena oz. parcele.
    Prosim za kontakt in ponudbo.
    LP.

    Vanja

    Okvirna cena izvedbe: od 2250€ do 3750€
    Preverite tudi: Arhitekti, arhitektura, cena
    Primerni izvajalci za: Arhitekti, arhitektura, Preddvor

    Zainteresiranih izvajalcev: 1

    Arhitekti, arhitektura, Cene podobnih projektov

    16.04.2024

    Arhitekta za upora... Lenart v Slovenskih Goricah

    29.03.2024

    Uporabno dovoljenj... Maribor

    27.03.2024

    Načrt za objekte Koper

    21.03.2024

    Idejna zasnova in ... Komenda

    19.03.2024

    Arhitekt za izdela... Kamnik

    20.03.2024

    Dokumentacijo za g... Šentjanž Pri Dravogradu

    19.03.2024

    Dokumentacija za g... Celje

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane