Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo
pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš Keramičarstvo Stojanovič

telefonska številka

Kaj potrebujete?

Vaša telefonska številka:


Keramičarstvo Stojanovič
Ocena podjetja: 9.9
Priporočeni

Keramičarstvo Stojanovič, LJUBLJANA

Polagamo keramiko že 30 let


velikost ekipe
1
projekti
manjši

Naše dejavnosti

o nas

Keramičarstvo Stojanović je bilo ustanovljeno leta 1995. Z več kot 30 letnimi izkušnjami (začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo več kot odlično podjetje, kar dokazujejo naše zadovoljne stranke, ki nas ob vsaki prenovi ali novogradnji pokličejo, da za njih opravimo polaganje keramike. Polaganje keramike je zahteven proces, ki zahteva natančnost ter mirno roko. V našem podjetju smo specializirani za polaganje keramike. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše materiale.Oglejte si našo spletno stran z referencami in nam pošljite povpraševanje v zavihku kontakt.Prevladujoč material vsake kopalnice so keramične ploščice. Te so tisti sestavni del vsake kopalnice, ki daje prostoru njegovo posebno atmosfero, energijo in tako pomembno vpliva tudi Na naše vsakodnevno počutje. Tudi zaradi tega je zaloga keramičnih ploščic ena izmed najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice.Dandanes so na voljo kopalniške keramične ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, kar nam v kombinaciji z raznovrstnimi dekorativnimi elementi nudi obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice Po meri vaših želja. V trendu so keramične ploščice večjih formatov, katere lahko zatem kombiniramo z mozaiki ali različnimi dekorji, v močnih ali pastelnih barvah, pri čemer Pa se nepretrgoma pogosteje uporabljajo tudi keramične ploščice v naravnih barvnih odtenkih.


O podjetju

(začeli smo leta 1983) in ugodno ceno smo več kot odlično podjetje, kar dokazujejo naše zadovoljne stranke, ki nas ob vsaki prenovi ali novogradnji pokličejo, da za njih opravimo polaganje keramike. Polaganje keramike je zahteven proces, ki zahteva natančnost ter mirno roko. V našem podjetju smo specializirani za polaganje keramike. Pri svojem delu uporabljamo le najboljše

Storitve

Polagamo stensko in talno keramiko, Naša keramičarska dela obsegajo prenovo kopalnic, polaganje vseh vrst keramike. Za ponudbo nas pokličite. Delujemo v krajij v okolici Ljubljane; Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log – Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika.

Kje in kaj delamo

V bližini kraja LJUBLJANA in v okolici izvajamo:

Keramičar, Keramičarstvo - Naredimo: Polaganje keramike, talna keramika, keramika pri hiši, polaganje kamna, keramika na terasi, keramika na balkonu, fugiranje fug pri ploščicah, polaganje ploščic na zunanjih stopnicah.
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška, Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska, Nemčija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

Pomurska
Podravska
Koroška
Savinjska
Zasavska
Spodnjeposavska
Jugovzhodna
Slovenija
Osrednjeslovenska
Gorenjska
Notranjsko-kraška
Goriška
Obalno-kraška
Avstrija
Italija
Hrvaška
Madžarska
Nemčija

Naše reference

stanje TRR ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen
okvirni prihodki 2015
60.000 €

ustanovitev
1996
naslov
JAKČEVA ULICA 33, 1000 LJUBLJANA

Vaši Partnerji za
kvalitetno gradnjo:
Pošlji povpraševanje

JAKČEVA ULICA 33, 1000 LJUBLJANA


Spoznajte prednosti in celostne rešitve opečne gradnje!

Spoznajte prednosti in celostne rešitve opečne gradnje!

Potrebujete zanesljive izvajalce?


Zidarstvo Senada Klepić s.p.

krovstvo, tesarstvo, korci, streha, fasade, obnova

BENJAMIN ŠERUGA S.P.

postavitev ostrešja, prekrivanje strehe, kleparska dela

Mazo Bilbija Ilija s.p.

pohištvo po meri, kuhinje, dnevne sobe, montaža

LESON Mizarstvo ONIČ s.p.

Mizar, Pohištvo po meri, Stopnice, Vrata

P.studio popisi d.o.o

Popisi del in gradbeni nadzor pri gradnji objektov

ENEGO d.o.o.

energija, projektiranje, gradnja

MM PROFIL d.o.o.

alu inox ograje,nadstreški,garažna vrata

DOMOFINAL d.o.o.

krovstvo, tesarstvo, kleparstvo, zelena streha