Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija
Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo
pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Vaša telefonska številka:


 MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P.

MIZARSTVO KOS - KOS JOŽE S.P. , Polšnik

-NADSTREšKI ZA AVTOMOBILE -NADSTREšKI NA TERAS

PRIPOROčENI IZVAJALEC
MOJMOJSTER PARTNER

odzivnost podjetja
velikost ekipe
8

projekti
manjši, srednji in veliki

ustanovitev
1991

naslov
Velika Preska 1, 1272 Polšnik

stanje TRR
✓ TRR račun preverjen

okvirni prihodki 2015
310.000 €

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.


Mizarstvo Kos smo družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam že 25 let ponujamo vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.Pri tem največjo pozornost posvečamo željam in potrebam končnega uporabnika naših izdelkov. Le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.Dodano vrednost svojih izdelkov poleg vrhunske, željam in potrebam naročnika prilagojene izdelave, gradimo na povezovanju. Skupaj z dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, naročniki in lokalnim okoljem si prizadevamo za uresničevanje različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja. Verjamemo namreč, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas. PoslanstvoLastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.

Poslanstvo

/

Lastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.

Vizija

/

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.

Naše reference

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Polšnik in v okolici izvajamo:

Lesena fasada - Delamo: Fasada oblečena v les, fasada iz macesnovega lesa, prezračevana fasada sibirski macesen, teakova lesena fasada, prenova lesene fasade, polkne.
Lesene ograje - Naredimo: Panelne lesene ograje, lesena ograja smreka, lesena ograja iz hlodov.
Leseni nadstreški - Postavimo: Lesena nadstrešnica, nadstrešek za avto, nadstrešnica nad teraso, pergola.
Vrtne hiške, lope - Naredimo: Vrtne hiše po meri, montažne lope.
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

Velika Preska 1, 1272 Polšnik

Zadovoljne stranke

Kje in kaj delamo

-Nadstreški za avtomobile -Nadstreški na teras:

Pomurska,
Podravska,
Koroška,
Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,
Goriška,
Obalno-kraška,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo: