Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija
Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo
pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš RUKELJ d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Vaša telefonska številka:


RUKELJ d.o.o.

RUKELJ d.o.o., Limbuš

KROVSTVO, PROJEKTIRANJE, MONTAžA

PRIPOROčENI IZVAJALEC
OCENA: 10/10

odzivnost podjetja
velikost ekipe
9

projekti
manjši, srednji in veliki

ustanovitev
2010

naslov
Laznica 65, 2341 Limbuš

stanje TRR
✓ TRR račun preverjen

okvirni prihodki 2015
80.000 €

Prednosti podjetja pred ostalimi nam zagotavlja v prvi vrsti prilagodljivost na naročnikove želje in hitro izpolnjevanje naročniških želja, kakor tudi lastno izdelani produkti, ki zagotavlajo višjo kakovost in varnost ob vgradji le teh.Težave rešujemo na inžinerski način, premišljeno z izbiro konstrukcije in materiala.


Podjetje je nastalo in se vpisalo v register v letu 2010 in sicer, kot preoblikovanje podjetja Rukelj Jakob s.p., z direkotorjem Rukelj Jakobom v Rukelj d.o.o., kjer funkcijo direktorja prevzema Sašo Rukelj.

Zgodovina podjetja

Podjetje je nastalo in se vpisalo v register v letu 2010,

in sicer, kot preoblikovanje podjetja Rukelj Jakob s.p., z direkotorjem Rukelj Jakobom v Rukelj d.o.o., kjer funkcijo direktorja prevzema Sašo Rukelj. Prvotna oblika podjetja se je že v letu 1994 začela ukvarjati z krovstvom in kleparstvom, z izvajanjem in montažo strešnih kritin različnih materialov in proizvajalcev (Tondach, Esal, Bramac,...), strešnih oken (Velux), ter ostalimi izdelki, ki sodijo v to področje. Tako se je začela tudi vedno večja potreba po dodatni pomoči in podjetje je nastalo nekoliko večje družinsko podjetje. Samo podjetje sodi danes med mikro podjetje, z manj kot 10 zaposlenimi.

Področja delovanja podjetja

V podjetju se ukvarjamo z:

V podjetju se ukvarjamo z: - projektiranjem - projektiranjem in izvajanjem sončnih elektrarn - montažo strešnih kritin (Tondach, Esal, Hosekra, Dekra, Bramac, Gerard,...) - montažo strešnih oken (Velux, kjer smo vodilni za montažo in servis v štajerski regiji) - Upogibanje različnih profilov iz pločevine do 6,4m - Izdelavo različnih izdelkov iz pločevine (krovstvo, kleparstvo, elementi za fotovoltaiko,....) - Izdelavo drugih konstrukcij - Izdelavo akustičnih elementov (Crux Acoustics-akustika v prostoru) V največji meri se v trenutnem času ukvarjamo z izdelavo elementov in konstrukcij za fotovoltaiko, ter tako tudi montažo lastno proizvedenih elementov, kakor tudi montažo solarnih modulov za sončno elektrarno

Sodelovanje z drugimi podjetji

V podjetju nas vodi želja po sodelovanju z drugimi podjetji, saj le tako dosegamo višje zastavljene

Sodelujemo z: - REA SOLAR d.o.o. - Prevozništvo Rukelj Stjepan s.p. - Tondach Slovenija - Velux

Naše prednosti

Prednosti podjetja pred ostalimi nam zagotavlja v prvi vrsti prilagodljivost na naročnikove želje in

kakor tudi lastno izdelani produkti, ki zagotavlajo višjo kakovost in varnost ob vgradji le teh. Težave rešujemo na inžinerski način, premišljeno z izbiro konstrukcije in materiala.

Cilji in ambicije

Počasi a vendar varno se približujemo zastavljenim ciljem.

V podjetju smo si zastavili doseči vso potrebno strojno in programsko opremo, ki bo zadovoljevala naše potrebe in povpraševanje kupcev.

Naše reference

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Limbuš in v okolici izvajamo:

Klepar, Kleparstvo - Naredimo: Strešni simsi, žlebovi, kotlički na strehi, skriti žleb, strešna korita, snegobrani, pločevinaste fasade, pokrivanje kupol s pločevino.
Ključavničarstvo - Izvajamo: Obdelovanje kovine, varjenje aluminija, montaža jeklenih konstrukcij, varjenje kovine.
Krovec, Krovstvo - Izvedemo: Nova streha, prenova strehe, zamenjava strešnikov, toplotna izolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha.
Sončni kolektorji - Delamo: Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

Partnerji


Pošlji povpraševanje >

Laznica 65, 2341 Limbuš

Zadovoljne stranke

Kje in kaj delamo

Krovstvo, projektiranje, montaža:

Pomurska,
Podravska,
Koroška,
Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,
Goriška,
Obalno-kraška,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo:

Najugodnejsa streha to jesen

Najugodnejsa streha to jesen

Gradite hišo, prekrivate streho?...... Za vas imamo odlično rešitev!