Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija
Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš Milan Vraničar s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Vaša telefonska številka:


Milan Vraničar s.p.

Milan Vraničar s.p., Metlika

KROVSTVO, KLEPARSTVO, TESARSTVO,PRENOVA STREHE

OCENA: 8.5/10

odzivnost podjetja

Milan Vraničar s.p.

velikost ekipe
3

projekti
manjši in srednji

ustanovitev
1991

naslov
Breg Revolucije 18a, 8330 Metlika

stanje TRR
✓ TRR račun preverjen

okvirni prihodki 2015
120.000 €

Kleparstvo, krovstvo in vodoinštalaterstvo z dolgotrajno tradicijo, ki se prenaša že v drugi rod.


Podjetje je ustanovil leta 1968 Rudi Vraničar, leta 1991 pa ga je prevzel in ga vodi še naprej sin Milan.Milan ima veliko delovnih izkušenj, ki si jih je pridobil in se usposobil ravno od očeta, s katerim je že zgodaj v mladosti nastopil z delom na terenu.

Vodoinštalaterske storitve

V podjetju se ukvarjamo tudi z postavljanjem vodovodne inštalacije in kanalizacije tako pri novogradnjah kot pri sanacijah iz: - pocinkanega materiala - materiala PUL (plastika) podjetja AQUATHERM Prevzamemo izdelavo vodovodne inštalacije kopalnice in sanitarij na ključ in izvedemo vsa vodoinštalaterska dela ter postavitev sanitarne opreme (umivalniki, kadi, WC, pipe). Po želji strankam tudi svetujemo, pomagamo pri nabavi materiala in opreme. Pripravimo tudi vodovodne priključke v kuhinjah za postavitev opreme. Izvajamo manjša vodoinštalaterska popravila, odpravljamo razne okvare na vodovodnih inštalacijah in vodovodni opremi (odtokih, pipah , bojlerjih) ter čiščenje kanalizacijskih cevi z visokotlačnimi napravami. Pozimi odmrzujemo vodovodni sistem.

DRUGE STORITVE

Ponujamo vam še veliko drugih kleparskih storitev: za potrebe krovstva izdelujemo sami tudi vse kleparske elemente, obrobe, žlote, odtočne cevi, kolena, žlebove, dimniške obrobe in ostale zaključne elemente iz vseh vrst pločevin montaža snežnih lovilcev, okrasnih elementov in drugih elementov po vaših željah krivljenje pločevine na krivilni stroj JORNS dolžine 8m in izdelavo žlebov dolžine po potrebi stranke. postavljanje strelovodov z meritvami montaža strešnih oken Podjetje je usposobljeno in pooblaščeno tudi za vgradnjo strešnih oken, tako pri novogradnjah kot rekonstrukcijah objektov. Vgrajujemo strešna okna priznanega proizvajalca VELUX z vsemi zaključnimi elementi.

Kleparske in krovske storitve

V našem podjetju nudimo več vrst kleparskih in krovskih storitev, pokrivanje ter sanacijo streh s pločevinami in strešnimi kritinami raznih oblik; Prevzamemo gradnjo strehe objekta na ključ, ki zajema tako krovska kot kleparska dela in tako za vašo streho poskrbimo od začetka do konca. Ker smo dobro podkovani o novostih na tržišču in o pokrivanju različnih objektov, smo prepričani, da bomo kar najboljše znali poskrbeti tudi za vašo streho nad glavo. Ppokrivamo vse vrste objektov: industrijske hale, trgovske objekte, kulturne, izobraževalne in športne objekte, kmetijska poslopja, strehe cerkva in zvonikov, druge stanovanjske objekte izdelava nadstreškov; izolacija streh in nadstreškov (dvoslojna) svetovanje in predračuni za izvedbo del; na podlagi ogleda objekta nudimo tudi svetovanje, kateri materiali in kritine so najprimernejši za izgradnjo ali sanacijo vaše strehe. Vaše želje izpolnimo tako, da priskrbimo ves material potreben za izvedbo del. Odpaden material na željo stranke odpeljemo. Smo pooblaščeni krovci (licenčni partnerji) različnih kritin, dela pa izvajamo tudi z drugimi strešnimi in pločevinastimi kritinami.

Naše reference

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Metlika in v okolici izvajamo:

Izolacija mansarde - Naredimo: Izolacija podstrešja, izolacija mansarde s kameno volno, gips plošče mansarda.
Klepar, Kleparstvo - Izvedemo: Strešni simsi, odtočne cevi, kolena žleba, nevidni žleb, žlote, snegolovi, kovinske strehe, pokrivanje stolpov s pločevino.
Krovec, Krovstvo - Naredimo: Novogradnja strehe, sanacija strehe, zamenjava strešne kritine, izoliranje strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha.
Leseni nadstreški - Naredimo: Lesena nadstrešnica, nadstrešek za avtomobile, paviljon za teraso, pergola.
Montažne hiše - Izvedemo: Samostojne montažne hiše, skeletna montažna hiša, brunarice, nizkoenergetske montažne hiše.
Ravne strehe - Naredimo: Pohodna ravna streha, polaganje folije za ravno streho, hidroizolacija ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija zamakanja ravne strehe.
Strelovodi - Naredimo: Strelovod za streho, strelovodna inštalacija, načrtovanje in meritve strelovoda, prenapetostna zaščita za hišo.
Tesarstvo - Izvedemo: Leseno ostrešje, lesena konstrukcija, čopi.
Višinska dela - Izvajamo: Dela na višini, barvanje mostov, čiščenje fasade, obnove in sanacije na višini, žaganje dreves, montaža anten.
Žlebovi - Montiramo: žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, zamenjava žlebov, popravilo žlebov.
Dela izvajamo tudi v regijah: Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

Partnerji


Pošlji povpraševanje >

Breg Revolucije 18a, 8330 Metlika

Kje in kaj delamo

Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo,prenova strehe:

Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo:

VELIKA NAGRADNA IGRA ob 15. letnici podjetja LARS

VELIKA NAGRADNA IGRA ob 15. letnici podjetja LARS

Sodeluj in zadeni Vinilne talne obloge Conceptline nemškega podjetja Objectflor 1+1 GRATIS. Najboljše za vsak dom!

Potrebujete zanesljive izvajalce?


DE-MONT, Dejan Korošec s.p.

sekcijska garažna vrata, vrata za garažo, vgradnja garažnih vrat, dobava in montaža garažnih vrat

GRADIP, Pero Pavić s.p.

slikopleskarstvo, knauf, dekorativni ometi, fasade

STORITVE Z GRADBENO MEHANIZACIJO IN GRADBENA DEJAVNOST FRANCI KOLARIČ S.P.

rušenje hiše, izkop gradbene jame, betoniranje temeljne plošče, gradnja hiše, zidarska dela, zidanje prizidka, hidroizolacije, betonske škarpe

SEBA, Sebastijan Klemenčič s.p.

Gradbena mehanizacija, urejanje okolice

DANTA, Simon Borštnar, s.p.

Centralno ogrevanje, toplotna črpalka, hlajenje

MBL inženiring - Branko MURŠEC s.p.

raziskave, geotehnična in hidrogeološka poročila,

SIMDA ALEN DAKIČ S.P.

garažna dvižna vrata, drsna vrata, industrijska garažna vrata

Krovstvo in kleparstvo, Slobodan Milunović s.p.

Stavbno kleparstvo,krovstvo,prekrivanje streh,montaža strešnih oken,polic,snegolovov