Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija
Prijava v profil
x

Da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete.
Hvala, Vaš Ross James Norton s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Vaša telefonska številka:


Ross James Norton s.p.

Ross James Norton s.p., LJUBLJANA

KERAMIčARSTVO, VODOVODARSTVO, SANACIJE

PRIPOROčENI IZVAJALEC
OCENA: 9.9/10

Ross James Norton s.p.

velikost ekipe
1

projekti
manjši

ustanovitev
2010

naslov
DOLINARJEVA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA

stanje TRR
✓ TRR račun preverjen

okvirni prihodki 2015
60.000 €

Polaganje keramike je postala moja strast, ker to delo vidim kot delo umetnika. Obstaja namreč več načinov polaganja, ampak vse je odvisno od tega koliko časa nameniš samemu delu.


Po nekaj letih potovanja okrog po svetu sem leta 2007 pristal v Sloveniji. Takoj sem se zaljubil v čudovito naravo in prijazne ljudi. V Ljubljani sem si ustvaril družino in podjetje, saj nameravam ostati v Sloveniji do konca svojih dni.

O meni

Sem keramičar in vodovodar iz Anglije. V Slovenijo sem prišel leta 2007 in govorim slovensko.

Po nekaj letih potovanja okrog po svetu sem leta 2007 pristal v Sloveniji. Takoj sem se zaljubil v čudovito naravo in prijazne ljudi. V Ljubljani sem si ustvaril družino in podjetje, saj nameravam ostati v Sloveniji do konca svojih dni. Za vodovodarja sem se izučil v štiri letni Britanski strokovni šoli.Po nekaj letih vodo-inštalacijskih del in primanjkovanju dobrih in zanesljivih keramičarjev sem se odločil, da se izučim tudi za keramičarja. Polaganje keramike je postala moja strast, ker to delo vidim kot delo umetnika. Obstaja namreč več načinov polaganja, ampak vse je odvisno od tega koliko časa nameniš samemu delu. Seveda, če si za polaganje vzameš več časa, bo izdelek narejen natančneje in lepše.

Keramičarstvo in vodovodarstvo

Sem kvalificiran vodovodar in keramičar ter urednik spletne trgovine NovaKopalnica.si.

Ross James Norton s.p. vam nudi visok kvalitetni standard za naslednja dela: Polaganje keramičnih ploščic. Vodovodno – instalaterska dela. Nanašanje hidroizolacije. Manjša zidarska dela v kopalnici. Predpriprave (maltanje, betoniranje, ravnanje sten) Ostala zaključna gradbena dela. To pomeni, da Ross James Norton s.p. opravlja večino del pri adaptaciji kopalnice. Če pa imate za vsako področje drugega mojstra, morajo mojstri med sabo kombinirati delo in čas. Takšna komunikacija lahko pripelje do tega da mojstri prelagajo krivdo drug na drugega v primeru, da gre kaj narobe. Poslednično pa je končna cena mnogo dražja. Če torej želite eno osebo, ki bo naredila vse in želite zanesljivega, natančnega mojstra ter ugodno ceno, prosim pokličite 051 299 596.

Cenik

Cena za ploščice je odvisna od velikosti, vrste in trdote ploščic

Če je podlaga ravna. Cena polaganja je od 15,00€ /m2 dalje. Glede vodovodno–instalaterskih in drugih zaključnih gradbenih del je treba pogledati, zato vam nudim brezplačen ogled in predračun.

Naše reference

Kje in kaj delamo


V bližini kraja LJUBLJANA in v okolici izvajamo:

Keramičar, Keramičarstvo - Izvedemo: Polaganje keramičnih ploščic, keramika po tleh, keramika na novogradnji, polaganje gresa, keramika zunanja terasa, zunanja keramika balkon, fugiranje ploščic, oblaganje stopnic s keramiko.
Pleskar, Slikopleskarstvo - Izvedemo: Izravnavanje in beljenje hiše, dvakratno beljenje stanovanja, beljenje stropov, malanje sten, osvežitev izgleda fasade, pleskanje napušča, barvanje masivnih vrat.
Ploščice - Naredimo: Talna keramika, klasična keramika, rustikalne plošice, keramika v imitaciji lesa, keramika imitacija kamen.
Vodovodar - Naredimo: Vodovod pri novogradnji, kanalizacija za odtoke, vodoinštalaterska dela, montaža umivalnika.
Zidarska dela - Zidamo: Novogradnja, stena, strop s stropnimi nosilci, peč, zidana klet.
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

DOLINARJEVA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA

Kje in kaj delamo

Keramičarstvo, vodovodarstvo, sanacije:

Pomurska,
Podravska,
Koroška,
Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,
Goriška,
Obalno-kraška,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo:

Potrebujete pleskanje?

Potrebujete pleskanje?

Kliknite za ugodno ponudbo