Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Prezračevana lesena fasada sibirski macesen s 15 cm izolacije

m2

EUR/m2

EUR

Leseni panel dimenzij 130 x 130cm

kos

EUR/kos

EUR

SKUPAJ:

EUR

pošlji povpraševanje >

Vas zanima, kaka je cena lesene fasade? Če vas zanima cena lesene fasade na podkonstrukciji, vas vabimo, da uporabite naš kalkulator. Za okvirno ceno v spodnja polja vpišite, koliko fasade potrebujete in izvajalcem pošljite povpraševanje. V sistemu Moj Mojster imamo kakovostne mizarje in monterje za lesene fasade. Cene lesene fasade so odvisne predvsem od izbire materiala. Navajamo cene za najpogosteje uporabljen les za lesene fasade, ki je sibirski macesen ali smreka. Cene lesenih fasad se razlikujejo v vrsti podkonstrukcije, ki je lahko lesena ali kovinska. Pomembna je tudi ustreza UV zaščita, ki doprinese k stroškom fasade. Vas zanima tudi, koliko stanejo leseni drsni paneli ali lesena okna?


MojMojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom


Iščete ponudbe?

Za točne ponudbe in kontakte zainteresiranih preverjenih izvajalcev v vaši bližini vpišite okvirno količino in pošljite povpraševanje!


pošlji povpraševanje >

+ BREZPLAČNO
+ BREZ PROVIZIJ
+ OCENJENI IZVAJALCI
+ IŠČEMO LOKALNO


Cene so okvirne in predstavljajo povprečje cen za prejete ponudbe.

Cena za vaš projekt je lahko nižja ali višja in je odvisna od velikosti projekta, oddaljenosti, zasedenosti izvajalca in kvalitete.Načrtujete tlakovanje dvorišča?

Načrtujete tlakovanje dvorišča?


brezplačno registriraj podjetje