Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Strojno rušenje, večji sklopi
Cena za strojno rušenje večjih sklopov hiše skupaj z odvozom na začasno deponijo, cena za tloris.

m2

EUR/m2

EUR

Strojno rušenje, manjši sklopi
Cena za strojno rušenje hiše manjših sklopov skupaj z odvozom na začasno deponijo, cena za tloris.

m2

EUR/m2

EUR

Ročno rušenje, opeka, 12 cm
Cena za ročno rušenje obstoječe opečne predelne stene debeline 12 cm v apnenocementni malti, skupaj z iznosom na začasno deponijo.

m2

EUR/m2

EUR

Ročno rušenje, opeka, 20 cm
Cena za ročno rušenje obstoječe opečne predelne stene debeline 12 cm v apnenocementni malti, skupaj z iznosom na začasno deponijo.

m2

EUR/m2

EUR

SKUPAJ:

EUR

pošlji povpraševanje >

Želite izračunati strošek rušitve hiše ali stene? Potrebujete cenik rušitvenih del? Na enem mestu smo zbrali osnovne cene za rušenje. Za okvirno ceno v spodnje polje vpišite količine in za natančnejšo ponudbo pošljite povpraševanje zanesljivim gradbenim podjetjem. Cene rušitvenih del so različne glede na to za katere sklope in material se gre in kako oddaljena je deponija. Cena rušitve hiše zajema fino demontažo lesa in inštalacij in nato rušenje z 20 tonskim bagrom in po potrebi pnevmatskimi škarjami. Cena mora vključevati tudi odvoz na ustrezno deponijo. Strošek rušenja je različen za manjše ali večje sklope. Cena ročnega rušenja je veliko višja od cene strojnega rušenja. Ročno rušenje, ki je primerno za preboje pri prenovah, se v ceni razlikuje po materialu. Rušenje tanjšega zidu je dražje od debelejšega, najvišjo ceno pa ima rušenje armirano betonskih konstrukcij.


MojMojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom


Iščete ponudbe?

Za točne ponudbe in kontakte zainteresiranih preverjenih izvajalcev v vaši bližini vpišite okvirno količino in pošljite povpraševanje!


pošlji povpraševanje >

+ BREZPLAČNO
+ BREZ PROVIZIJ
+ OCENJENI IZVAJALCI
+ IŠČEMO LOKALNO


Cene so okvirne in predstavljajo povprečje cen za prejete ponudbe.

Cena za vaš projekt je lahko nižja ali višja in je odvisna od velikosti projekta, oddaljenosti, zasedenosti izvajalca in kvalitete.VELIKA NAGRADNA IGRA ob 15. letnici podjetja LARS

VELIKA NAGRADNA IGRA ob 15. letnici podjetja LARS


brezplačno registriraj podjetje