Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Gradbena jama, širok izkop, I
do III. prva do tretja kategorija zemlje. Cena za gradbeno jamo s površinskim odkopom humusa povprečne globine 30 cm, širok izkop gradbene jame I. do III., od prve do tretje kategorije, izkop zemlje za temeljno ploščo, planiranje terena, gramozno taponsko nasutje in odvoz zemlje na deponijo.

m3

EUR/m3

EUR

Gradbena jama, širok izkop, IV
do V. četrta do peta kategorija zemlje. Cena za gradbeno jamo s površinskim odkopom humusa povprečne globine 30 cm, širok izkop gradbene jame II. - druge kategorije, izkop zemlje za temeljno ploščo, planiranje terena, gramozno taponsko nasutje in odvoz zemlje na deponijo.

m3

EUR/m3

EUR

Gradbena jama, širok izkop, VI
do VII. šesta do sedma kategorija zemlje. Cena za gradbeno jamo s površinskim odkopom humusa povprečne globine 30 cm, širok izkop gradbene jame III. - tretje kategorije, izkop zemlje za temeljno ploščo, planiranje terena, gramozno taponsko nasutje in odvoz zemlje na deponijo.

m3

EUR/m3

EUR

Izkop zemlje III
tretje kategorije za kanale. Cena za izkop zemlje III. tretje kategorije in ponovno zasutje z vzpostavitvijo prejšnjega stanja.

m1

EUR/m1

EUR

Zakoličba in zvarovanje geodatskih točk
Cena za zakoličbo in zavarovanje geodetskih gradbenih točk in napravo gradbenih profilov

kpl

EUR/kpl

EUR

Površinski odkop humusa
Cena za površinski odkop humusa povprečne globine 20 do 30 cm z odvozom na deponijo na gradbišču.

m3

EUR/m3

EUR

Izkop zemlje III
tretje kategorije. Cena za izkop zemlje III. tretje kategorije z nakladanjem in odvozom v deponijo na gradbišču.

m3

EUR/m3

EUR

Planiranje dna gradbene jame
Cena za planiranje dna gradbene jame z

m3

EUR/m3

EUR

Polaganje filca pod gramoz
Cena za polaganje filca pod utrjeno plast gramoza.

m2

EUR/m2

EUR

Utrjeno tamponsko nasutje
Cena za napravo utrjenega tamponskega nasutja, vključno z dobavo in vgradnjo gramoza.

m3

EUR/m3

EUR

Cena za najem bagra, 4t - 6t
Cena za dnevni najem mini bagra skupaj z amortizacijo.

dan

EUR/dan

EUR

SKUPAJ:

EUR

pošlji povpraševanje >

Iščete, koliko stane izkop gradbene jame? Vas zanima cenik izkopov? Če vas zanima cena zemeljskih del, planiranja in ravnanja terena in drugi strojni ali ročni izkopi, uporabite naš kalkulator. V mreži Moj Mojster imamo zanesljive izvajalce za zemeljska dela. Izpolnite polje za okvirno ceno, če pa želite natančnejšo ponudbo, za izkop pošljite povpraševanje. Cene zemeljskih del so odvisne predvsem od kategorije terena. Izkop tal kategorije od I. do III. , torej zrahljana zemlja, malo trša zemlja ali trda zemlja je cenejši, več boste odšteli za teren IV. kategorije, ki je skala v razpadanju. Najvišja cena pa se giblje za trdo steno, kot sta marmor ali granit, čemur rečemo tudi izkop v živo skalo. V kalkulatorju so cene izkopa gradbene jame zajete skupaj z vsemi pripadajočimi deli, odkopom humusa, izkopa zemljine, planiranje dna gradbene jame, polaganje filca in izdelava tampona. Cena za izkop so podane v m3.


MojMojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom


Iščete ponudbe?

Za točne ponudbe in kontakte zainteresiranih preverjenih izvajalcev v vaši bližini vpišite okvirno količino in pošljite povpraševanje!


pošlji povpraševanje >

+ BREZPLAČNO
+ BREZ PROVIZIJ
+ OCENJENI IZVAJALCI
+ IŠČEMO LOKALNO


Cene so okvirne in predstavljajo povprečje cen za prejete ponudbe.

Cena za vaš projekt je lahko nižja ali višja in je odvisna od velikosti projekta, oddaljenosti, zasedenosti izvajalca in kvalitete.Regulacija za talno ogrevanje

Regulacija za talno ogrevanje


brezplačno registriraj podjetje