Za področje

    Potrebujete podjetja za gradnjo ali prenovo?

    Članek je koristil že 1005+ uporabnikom
    Moj Mojster vključuje vse strokovnjake in izvajalce za gradnjo hiše ali prenovo na enem mestu. Najdete lahko kar 350 preverjenih gradbenih, obrtniških in projektantskih podjetij, ki so urejeni v 13 kategorij: arhitektura, projektiranje, gradbena dela, zemeljska dela in rušitve, krovstvo in kleparstvo, nadstreški, zaključna gradbena dela kot so ometi, estrihi in strojni tlaki, polaganje parketa in parketarstvo, polaganje ploščic in keramičarji, slikopleskarska dela. Pri nas najdete lesene stopnice in kovinske stopnice in stavbno pohištvo, okna, vrata, strešna okna. Če potrebujete inštalacije, vam nudimo izvajalce za električne inštalacije, strojne inštalacije, ogrevanje, vgradnja toplotne črpalke in vgradnja sončne elektrarne. Za pohištvo po meri so za vas na voljo mizarji, ki izdelajo vgradne omare, kuhinje po meri, postelje po meri, dnevne sobe po meri. Vaš vrt vam uredijo podjetja za urejanje okolice, pri selitvi pa vam pomagajo selitveni servisi.
    Strokovni članek 1005
    Vsi izvajalci in projektanti za vaš projekt.

    Arhitekti, geodeti in projektanti

    Ste na začetku vaše gradnje? Pri nas najdete arhitekte za pridobitev gradbenega dovoljenja in projektante za elaborate električnih inštalacij ali strojnih inštalacij. Če potrebujete arhitekta za gradnjo hiše, če je vaša želja načrt arhitekture, prenova stanovanja ali idejni izris stanovanja, ste na pravem mestu. V primeru, da vas zanima geodetska izmera, parcelacija ali zakoličba, se prav tako lahko obrnete na Moj Mojster.

    Gradbena dela

    Gradbeni izvajalci za zemeljska dela, zidarska dela, so pri nas zbrani za manjše in večje projekte prenove ali novogradnje. Ponujajo vam gradnjo na ključ, gradnjo do tretje gradbene faze, gradnjo do četrte gradbene faze ali celostno izvedbo ter inženiring. Na nas se lahko obrnete tudi, če iščete montažno hišo ali drugo montažno gradnjo.

    Zemeljska dela in rušitve

    Pri Moj Mojster lahko naročite rušitve, rušitvena dela, škarpo ali podporni zid in zunanjo ureditev. Podjetja vam ponujajo planiranje in ravnanje terena, utrjevanje terena in asfaltiranje ceste, asfaltiranje dovozov in asfaltiranje dvorišč. Pri nas lahko naročite tlakovanje dvorišča in drugih površin z betonskimi tlakovci, granitnimi kockami ali kamnom. 

    Krovska in kleparska dela

    Krovci v sistemu Moj Mojster vam lahko izvedejo streho, celotna krovska in kleparska dela in postavljanje ostrešij. Podjetja izvajajo storitve kot so sanacija ostrešja, menjava strešne kritine. So zastopniki za opečne kritine, betonske kritine, pločevinaste kritine pri podjetjih Hosekra, Meltal, Salonit, Tegola, Bramac, Tondach, Whalter, Decra,…. Izvajajo ravne streje, enokapnice, dvokapnice, ali večkapne strehe. Pri Moj Mojster lahko naročite nadstrešek za avtomobil, nadstrešek nad vhodom ali za druge namene.

    Zaključna gradbena dela

    Podjetja vam ponujajo izdelavo tlakov kot so strojni estrihi in samorazlivni estrihi. Pri nas najdete izvajalce za ročne omete in strojne omete. Če vas zanima talno gretje ali stensko gretje, se lahko obrnete na nas. Nudimo vam polaganje keramike, keramičarstvo za dela kot so: prenova kopalnice, prenova stranišča in sanitarij, tudi z dobavo ploščic. Prav tako pri Moj Mojster najdete parketarska dela za storitve: prenova parketa, brušenje in lakiranje parketa. Izvajalci vam ponujajo polaganje parketa, polaganje laminata, polaganja PVC talnih oblog, lahko naročite tudi polaganje itisona in tapisona ter linoleja. Mogoče je naročiti polaganje plute in drugih oblog. 
    Če potrebujete suho montažo, lahko naročite polaganje kanuf plošč ali rigips plošč. Izvajalci za suho montažo vam ponujajo spuščen strop, montažno steno, pohištvo iz knaufa in druge sohomontažne elemente. Pri tem lahko naročite tudi slikopleskarska dela, pleskanje sten in stropov, pleskanje z glajenjem, polaganje tapet, marmorne tehnike in druge slikopleskarske tehnike.

    Stopnice, ograje

    Podjetja v Moj Mojster vam ponujajo širok izbor ograj. Naročite lahko kovinske ograje, nerjavne INOX ograje, aluminijaste ograje,  lesene ograje, jeklene ograje, PVC ograje,  steklene ograje in mrežaste ograje, poleg tega pa zraven lahko naročite še garažna vrata, dvoriščna vrata, vrata za prehod ljudi.
    Ključavničarji pa vam izdelajo kovinske montažne stopnice, jeklene stopnice ali aluminijaste stopnice. Mizarska podjetja pa ponujajo izbor lesenih stopnic.

    Vaš projekt prenove ali novogradnje

    Če potrebujete kateregakoli izvajalca, gradbenika ali projektanta, se lahko obrnete na nas. Strokovna ekipa pri Moj Mojster vam je zmeraj na voljo na številki 040 145 800 in 040 149 805, zmeraj pa lahko pišete na podpora@gmail.com.
     
    Strokovni članek 1005
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    8.9
    3

    Jože Pacek Jordan s.p.


    10
    6

    Samoel Rutnik s.p.


    8.9
    1

    VODE d.o.o.


    8.9
    8

    GRADBENIŠTVO KOS d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane