Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Daikin Altherma Compact nizkotemperaturna toplotna črpalka

    Članek je koristil že 6763+ uporabnikom
    Dandanes, ko smo soočeni z zelo spremenljivimi cenami energentov, je še posebej pomembno, da se pri izbiri ogrevalnega sistema odločimo za dolgoročno učinkovit in varčen sistem, ki nam bo zagotavljal varčno, varno in zanesljivo ogrevanje kot tudi hlajenje za leta naprej. Ko smo torej v vlogi izbire prave rešitve za našo novogradnjo ali pa adaptiramo obstoječ objekt, praviloma pričakujemo od našega novega ogrevalnega sistema, da nam bo omogočal udobje tako v zimskem času (ogrevanje), kot tudi poleti (hlajenje) ter tudi vključitev ugodnega alternativnega vira ogrevanja kot na primer sonca.
    Strokovni članek 6763
    Daikin Altherma compact nizkotemperaturna toplotna črpalka
    Imamo kar 1419 izvajalcev za področje Ogrevanje:

    Idealna rešitev za zahtevne uporabnike je kompaktna toplotna črpalka Daikin Altherma Compact. Slednja združuje v sebi toplotno črpalko za ogrevanje in hlajenje (opcija), kot tudi zmožnost priklopa solarnega sistema. Inovativna konstrukcija ima poleg sestavnih delov toplotne črpalke integriran tudi zalogovnik (različnih velikosti), ki se ga ogreva prvenstveno z brezplačno solarno energijo. Če slednje ni na razpolago ali je ni na razpolago dovolj, se avtomatično doklopi toplotna črpalka in segreje zalogovnik na želeno delovno temperaturo, ki se regulira v odvisnosti od zunanje temperature in sobne temperature (opcija). Na podlagi takšnega načina delovanja se vedno uporabi solarna energija (za pripravo tople sanitarne vode kot tudi za ogrevanje), nato se po potrebi doklopi izredno učinkovita in varčna toplotna črpalka. V primeru potrebe, pa je možno dograditi tudi elektro grelec kot stabilen vir, ki je vedno na voljo kot pomoč toplotni črpalki zrak/voda.

    Toplotno črpalko Daikin Altherma Compact še posebej odlikuje kompaktno pretočen način priprave tople sanitarne vode. Slednja se pripravlja sproti in po dejanski potrebi preko izredno bogato dimenzioniranega toplotnega izmenjevalnika. Na tak način je topla sanitarna voda vedno sveža in ni možnosti nastanka škodljivih bakterij (npr. Legionele). Tak način konstrukcije, oziroma priprave tople sanitarne vode, iz hranilnika odvzame le toliko energije kot jo dejansko potrebujemo (ni ogrevanja sanitarne vode na zalogo).

    Poleg veliko inovativnih tehničnih rešitev, pa vam toplotna črpalka Daikin Altherma Compact ponuja tudi obratovalno varnost po vgradnji, saj Daikin s svojo razvejano mrežo visoko usposobljenih serviserjev ter možnostjo nabave nadgradenj ali rezervnih delov, ne pusti nobeno svojih strank z odprtim vprašanjem, oziroma željo. Zato ne odlašajte in za brezplačno in neobvezujoče svetovanje izbire pravega ogrevalnega sistema za vaš objekt pokličite vašega Daikin partnerja za Slovenijo, podjetje Seltron d.o.o., na brezplačno telefonsko številko 080 13 55 ali nas obiščite v Centru varčnega ogrevanja na Tržaški cesti 85 A v Mariboru.

    Prodaja in zastopa:

    SELTRON d.o.o., Tržaška cesta 85 A, 2000 Maribor, Tel.: 02/671 96 00, e-mail: info@seltron.si
    http://www.seltron.si

    Strokovni članek 6763
    Avtor: Seltron d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Ogrevanje?

    Imamo kar 1419 izvajalcev za področje Ogrevanje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1419 izvajalcev za področje Ogrevanje
    10
    7

    TERMOINŽENIRING, Lemerje d.o.o.


    9.6
    2

    AJ storitve in inženiring, gradbena in obrtniška dela, d.o.o.


    10
    17

    TERMO Leon Vrečko s.p.


    8.8
    6

    OGREVANJE IN VODOVOD, TOMAŽ GOLOB S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane